Preparat per canviar la teva vida?

Viu una experiència internacional inoblidable. Estudiar un any a l'estranger i assistir a un institut local et permetrà fer amistats per a tota la vida i endinsar-te en un sistema educatiu tan diferent com enriquidor.

Raons per realitzar el teu curs d'idiomes amb nosaltres


trayectoria de Aston Herencia

La nostra trajectòria

45 anys ens avalen. A nivell particular i a través de col·laboracions amb governs i institucions públiques i privades, més de 100.000 estudiants han participat en els nostres programes d'educació a l'estranger.

equipo de Aston Herencia

Equip

Incorporem l'honestedat, l'experiència i la creativitat a tot allò que fem per oferir als nostres clients un producte de màxima qualitat.

calidad de Aston Herencia

Oferta de qualitat

La nostra prioritat és la seguretat dels nostres estudiants, valorem la qualitat educativa, l'allotjament, el reconeixement acadèmic del centre, el programa d'activitats i el prestigi de l'organització sobre el terreny.

asesoramiento de Aston Herencia

Assessorament individualitzat

Oferim als nostres clients un assessorament individualitzat que garanteix que el curs escollit s'adapti a les necessitats i expectatives de cada participant.

valor de Aston Herencia

Un valor segur

Disposem de la certificació de Qualitat, segons la norma ISO 9001:2000, i som membres de WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation), CEIC (Club para la Educación Internacional de Calidad) i Quality English, associacions de referència en el nostre sector.

cerca de tí de Aston Herencia

Prop de tu

Posem a la teva disposició una sòlida estructura amb oficines a Madrid, Barcelona, Bilbao, València, Lleó, Vigo i Vitòria, i prop de 100 delegacions a tot Espanya.

Sempre segons les teves necessitats


La durada que necessitis: un any, un semestre o un trimestre

És molt important que la durada s’ajusti al perfil i característiques de cada participant. Disposem de programes d’any complet, semestre o trimestre. L’elecció d’una modalitat o una altra dependrà del moment en què es decideixi cursar el programa i de l’objectiu que es vulgui acomplir.

Año academico con la duración que necesites

Col·legis de tot tipus, públics i privats

Estudiar en un col·legi públic suposa assistir a un centre subvencionat pel govern del país de destinació, que marca les normes i pautes a seguir. Un col·legi privat és la millor opció per als qui vulguin cobrir unes necessitats acadèmiques específiques o realitzar unes determinades activitats extra curriculars.

Año academico en todos los tipos colegios

Allotjaments amb garanties, en família o en internat

Allotjar-se en família permet una immersió total en la cultura i l’estil de vida del país, de manera que l’estudiant se sent com un membre més de la llar. D’altra banda, l’allotjament en internat es caracteritza per oferir excel·lents equipaments i instal·lacions que garanteixen la màxima comoditat en un entorn que afavoreix l’estudi.

Año academico en un alojamiento de garantias

El nostre equip estarà amb tu abans, durant i després del teu viatge


Des del moment en què el/la participant decideix cursar un any acadèmic a l'estranger posem fil a l'agulla per oferir a l'estudiant i la seva família tot el suport que necessitin, així com per oferir-los una gestió integral de tot el procés.

 • Entrevistes informatives
 • Test de nivell d’idioma
 • Gestió completa de la inscripció
 • Exàmens d’accés al col·legi
 • Documentació i/o sessions d’orientació
 • Manual d’orientació
 • Coordinació del viatge
 • Supervisió de l’estada
 • Convalidació d’estudis
 • Assegurança mèdica i d’accidents
 • Gestió del visat

Opiniones de alumnos de nuestros cursos


Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de Padre de Marc Ticó
Estudis, esport, amics, cultura i anglès!

Padre de Marc Ticó

Vaig iniciar la meva experiència amb Herencia ara fa 30 anys, quan vaig ser un exchange student a Alabama, EUA. 30 anys després he confiat de nou en Aston Herencia per a què el meu fill visqui aquesta experiència vital que canviarà la seva vida i, de moment, està sent tot un èxit. Estudis, esport, amics, cultura i anglès!

Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de Madre de Clara Astigarraga
L'experiència ha estat totalment positiva

Madre de Clara Astigarraga

"L'experiència ha estat totalment positiva. La família ha estat meravellosa i absolutament recomanable. La Clara ha conviscut molt amb ells, així que el seu anglès ha millorat moltíssim i, a més, ha establert una relació molt forta amb ells."

Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de Álvaro Guillén
Recomano a tothom aquesta meravellosa experiència

Álvaro Guillén

"Tot el temps que he passat en aquest col·legi ha estat fantàstic. M'ha servit per millorar l'anglès i fer una quantitat enorme de bons amics. Recomano aquesta meravellosa experiència a tothom."

Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de Blanca Morales
Des del primer moment em vaig sentir molt acollida

Blanca Morales

"Quan vaig començar l'escola estava molt nerviosa, però des del primer moment em vaig sentir molt acollida pels professors i els alumnes. He conegut molta gent encantadora que espero tornar a veure."

Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de Marina Pérez
Recomanaria aquesta experiència a tot aquell que vulgui perfeccionar el seu anglès, a més de fer-se més responsable i independent

Marina Pérez

"L'experiència està sent increïble i la meva família és encantadora. M'ho estic passant realment bé, he conegut molta gent i em va prou bé a l'escola. Al principi em costava una mica el nivell d'anglès de primer de batxillerat, però amb el pas del temps et vas adaptant. Sens dubte recomanaria aquesta experiència a tot aquell que vulgui perfeccionar el seu anglès, a més de fer-se més responsable i independent."

Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de María Eugenia Martorell
En el temps que porto he fet moltes amistats i m'ho estic passant genial

María Eugenia Martorell

"En el temps que porto he fet moltes amistats i la veritat és que m'ho estic passant genial, lògicament trobo a faltar la meva família, però en cap moment he passat una mala estona. Segueixo pensant que ha estat genial que els meus pares m'oferissin l'oportunitat de venir aquí."

Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de Jorge Cuadrado
No només aprens l'idioma, també la cultura. Ho recomano, sens dubte.

Jorge Cuadrado

"Recomano el programa, sens dubte. Crec que és una experiència molt positiva en la qual no només he après l'idioma, sinó també la cultura. A més, et fa més fort i responsable."

Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de Daniel Morote, padre de Daniel Morote
Daniel Morote, pare del Daniel Morote

Daniel Morote, padre de Daniel Morote

"El principal resultat d'aquests programes és el creixement personal, la maduresa i el fet de valorar l'esforç que fan els pares per oferir-los aquesta oportunitat. Per descomptat, l'anglès el tindrà ja tota la vida."

Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de Paula Sanguino
De ben segur aquesta experiència serà irrepetible

Paula Sanguino

"Viure aquí és una passada, la importància que es dóna a l'esport, els viatges amb el teu equip, com d'oberta és la gent i sobre tot la meva host family; viure amb ells està sent increïble per com m'ajuden cada dia, els viatges que tenim pendents..., tot és una passada i encara que em queden moltes coses per viure i experimentar ja sé que, de ben segur aquesta experiència serà irrepetible."

Bla de Aston Herencia El curso de idioma en el extranjero de Madre de Álvaro Fernández
Mare de l'Álvaro Fernández

Madre de Álvaro Fernández

"L'experiència ha estat estupenda, especialment perquè durant dos trimestres ha estat l'únic espanyol al col·legi, fet que ha estat un encert i ha resultat molt productiu. Moltes gràcies per tot."