¡Contáctanos!
¡Contáctanos! ¿Demasiada info y no sabes por dónde empezar?

Indícanos tus datos de contacto y te asesoraremos al instante sin ningún tipo de compromiso.Com funciona el procés d'inscripció en un programa?

T'expliquem de manera general com funciona el procés d'atenció, inscripció i gestió del curs. Cal que tinguis en compte que cada programa està subjecte a necessitats i tràmits específics que s'afegiran a tot allò que t'exposem a continuació.

1

Sol·licita informació


Posa't en contacte amb nosaltres, bé telefònicament o a través d'un correu electrònic. La teva sol·licitud d'informació arribarà immediatament al Departament encarregat de gestionar el programa que t'interessa.

2

Assessorament personalitzat


Els nostres assessors educatius cercaran més informació sobre el teu perfil i les teves necessitats per tal d'oferir-te les alternatives que millor s'ajustin al programa que estàs buscant per a tu o per als teus fills.

3

Inscripció


El nostre equip es posarà a treballar per oferir-te una gestió integral de tot el procés abans, durant i després del viatge. Cada programa requereix tràmits i requisits molt diferents, que s'atendran de forma específica per part del Departament que s'hi especialitza.

4

Assignació d'allotjament


Procedirem a treballar en l'assignació del teu allotjament durant l'estada, sigui en família amfitriona, residència, Boarding School o altres opcions. En totes les destinacions disposem de col·laboradors que certifiquen la idoneïtat de l'allotjament i el compliment de la legislació.

5

Documentació i/o orientacions


Et proporcionem tota la documentació requerida, a més d'orientar-te i preparar-te al màxim per a la teva estada a l'estranger: visat, assegurança mèdica, vol i trasllats en destinació, convalidació d'estudis (en els casos necessaris), equipatge, informació detallada del programa, etc.

6

Supervisió i seguiment


Un cop començat el curs, els nostres assessors educatius supervisen la teva estada, t'ajuden durant tot el programa i gestionen possibles incidències.

Raons per realitzar el teu curs d'idiomes amb nosaltres


trayectoria de Aston Herencia

La nostra trajectòria

45 anys ens avalen. A nivell particular i a través de col·laboracions amb governs i institucions públiques i privades, més de 100.000 estudiants han participat en els nostres programes d'educació a l'estranger.

equipo de Aston Herencia

Equip

Incorporem l'honestedat, l'experiència i la creativitat a tot allò que fem per oferir als nostres clients un producte de màxima qualitat.

calidad de Aston Herencia

Oferta de qualitat

La nostra prioritat és la seguretat dels nostres estudiants, valorem la qualitat educativa, l'allotjament, el reconeixement acadèmic del centre, el programa d'activitats i el prestigi de l'organització sobre el terreny.

asesoramiento de Aston Herencia

Assessorament individualitzat

Oferim als nostres clients un assessorament individualitzat que garanteix que el curs escollit s'adapti a les necessitats i expectatives de cada participant.

valor de Aston Herencia

Un valor segur

Disposem de la certificació de Qualitat, segons la norma ISO 9001:2000, i som membres de WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation), CEIC (Club para la Educación Internacional de Calidad) i Quality English, associacions de referència en el nostre sector.

cerca de tí de Aston Herencia

Prop de tu

Posem a la teva disposició una sòlida estructura amb oficines a Madrid, Barcelona, Bilbao, València, Lleó, Vigo i Vitòria, i prop de 100 delegacions a tot Espanya.

Catàleg de cursos d'idiomes per a Joves i Juniors

Catàleg de cursos d'idiomes per a Joves i Juniors

Sol·licita el nou catàleg de Joves i Juniors amb totes les novetats i opcions disponibles. Te l'enviem de franc i sense compromís.

Descarrega el catàleg
Zona privada
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/astonherencia.es/web/wp-content/themes/astonherencia/footer.php on line 137
Acreditaciones
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/astonherencia.es/web/wp-content/themes/astonherencia/footer.php on line 154
Sobre Aston Herencia
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/astonherencia.es/web/wp-content/themes/astonherencia/footer.php on line 169
Programes i cursos d'idiomes
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/astonherencia.es/web/wp-content/themes/astonherencia/footer.php on line 194
Nuestras oficinas Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/astonherencia.es/web/wp-content/themes/astonherencia/footer.php on line 216
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/astonherencia.es/web/wp-content/themes/astonherencia/footer.php on line 230

ASTON HERENCIA
Address: C/Antonia Mercé Nº8 1ª 28009 Madrid


Los viajes contratados a través de esta Web con la marca comercial ASTON HERENCIA los organizan las compañías mercantiles SHE HERENCIA, S.L., con CIF B81565020, titular del CICMA 3530; SHE Travelling Consultants, S.L., con CIF B83895151, titular del CICMA 1875, Éstos se realizan conforme a la Ley 34/2002 y al RDL 1/2007.


Aston Herencia © 2019 Copyright - Avís legal - Política de privacitat