La millor formació en idiomes per a grups escolars i professors

Disposem d'una àmplia oferta de programes per a escoles, ja siguin cursos en el propi centre educatiu o viatges a l'estranger per a grups. A més, la nostra programació escolar inclou auxiliars de conversa nadius, beques per estudiants i cursos d'idiomes per al personal docent.

Mini estades a l'estranger per a grups. De 10 a 18 anys.

Mini estades a l'estranger per a grups. De 10 a 18 anys.

Destinades a grups organitzats per escoles, acadèmies i professors que vulguin fer una sortida d'immersió cultural i lingüística de curta durada. Disposem d'una àmplia disponibilitat de dates.

Demana informació
Immersió escolar a l'estranger. De 14 a 18 anys.

Immersió escolar a l'estranger. De 14 a 18 anys.

Els alumnes tenen l'oportunitat d'aproximar-se a una forma diferent de concebre l'educació i la vida escolar. Assisteixen com a oients a les classes i conviuen amb una família nativa.

Demana informació
Campaments a Espanya. De 7 a 17 anys.

Campaments a Espanya. De 7 a 17 anys.

Campaments que permeten aprendre anglès sense sortir del país. Estan orientats a un ensenyament dinàmic, que fa que els estudiants aprenguin anglès mentre juguen i gaudeixen al màxim de la natura.

Demana informació
Cursos per a professors

Cursos per a professors

Ajuden a reciclar-se i a aprendre nous mètodes d'ensenyament amb professors d'altres nacionalitats. Es pot escollir destinació de preferència entre països com el Canadà, els Estats Units, França, Irlanda o Regne Unit.

Demana informació
Auxiliars de conversa nadius

Auxiliars de conversa nadius

Col·laboren en el procés d'aprenentatge juntament amb el professor, tot potenciant la comunicació parlada i la fluïdesa oral dels alumnes. Garanteixen una immersió lingüística i cultural als estudiants.

Demana informació
Beques Fundació Herencia

Beques Fundació Herencia

Com a part del Grup Herencia, la Fundació Herencia atorga cada any diverses beques d'estudis a l'estranger per a joves d'entre 14 i 18 anys, a Europa i els Estats Units.

Demana informació
contacta con Aston Herencia

No trobes el que busques?

Estem per ajudar-te!

Contacta amb nosaltres

Raons per realitzar el teu curs d'idiomes amb nosaltres


trayectoria de Aston Herencia

La nostra trajectòria

45 anys ens avalen. A nivell particular i a través de col·laboracions amb governs i institucions públiques i privades, més de 100.000 estudiants han participat en els nostres programes d'educació a l'estranger.

equipo de Aston Herencia

Equip

Incorporem l'honestedat, l'experiència i la creativitat a tot allò que fem per oferir als nostres clients un producte de màxima qualitat.

calidad de Aston Herencia

Oferta de qualitat

La nostra prioritat és la seguretat dels nostres estudiants, valorem la qualitat educativa, l'allotjament, el reconeixement acadèmic del centre, el programa d'activitats i el prestigi de l'organització sobre el terreny.

asesoramiento de Aston Herencia

Assessorament individualitzat

Oferim als nostres clients un assessorament individualitzat que garanteix que el curs escollit s'adapti a les necessitats i expectatives de cada participant.

valor de Aston Herencia

Un valor segur

Disposem de la certificació de Qualitat, segons la norma ISO 9001:2000, i som membres de WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation), CEIC (Club para la Educación Internacional de Calidad) i Quality English, associacions de referència en el nostre sector.

cerca de tí de Aston Herencia

Prop de tu

Posem a la teva disposició una sòlida estructura amb oficines a Madrid, Barcelona, Bilbao, València, Lleó, Vigo i Vitòria, i prop de 100 delegacions a tot Espanya.

Catàleg de cursos d'idiomes per a escoles

Catàleg de cursos d'idiomes per a escoles

Sol·licita el nou catàleg per a Grups Escolars i Col·lectius amb totes les novetats i opcions disponibles. Te l'enviem de franc i sense compromís.

Descarrega el catàleg

Bla Aston HerenciaContacta amb nosaltres