Des de 1972 posant un món de possibilitats al teu abast

Aston Herencia és sinònim de fortalesa, energia, professionalització i ganes de continuar creixent , tot gràcies a un equip magnífic, integrat i sòlid.

Més de 45 anys


Fa més de 45 anys que tenim cura de milers d'estudiants i famílies que han confiat en nosaltres per cursar un programa d'idiomes a l'estranger. En tot aquest temps, l'interès per adquirir una formació global no ha fet més que augmentar, i el nostre objectiu no ha deixat de consolidar-se dia rere dia.

Treballem per assegurar que els nostres participants tinguin un futur internacional i amb una projecció més àmplia. Per aconseguir-ho, garantim experiències d'immersió lingüística i cultural que s'adapten a totes les necessitats i perfils, tant a Europa com fora d'Europa.

Más de 45 años

Les bases de la nostra feina

Icono sobre la trayectoria de Aston Herencia

TRAJECTÒRIA

45 anys ens avalen. A nivell particular i a través de col·laboracions amb governs i institucions públiques i privades, més de 100.000 estudiants han participat en els nostres programes d'educació a l'estranger.

Icono sobre la Calidad de Aston Herencia

OFERTA DE QUALITAT

La nostra prioritat és la seguretat dels nostres estudiants, valorem la qualitat educativa, l'allotjament, el reconeixement acadèmic del centre, el programa d'activitats i el prestigi de l'organització sobre el terreny.

Icono sobre el Valor Seguro de Aston Herencia

UN VALOR SEGUR

Disposem de la certificació de Qualitat, segons la norma ISO 9001:2000, i som membres de WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation), CEIC (Club para la Educación Internacional de Calidad) i Quality English, associacions de referència en el nostre sector.

Icono de Equipo de Aston Herencia

EQUIP

Incorporem l'honestedat, l'experiència i la creativitat a tot allò que fem per tal d'oferir als nostres clients un producte de màxima qualitat.

Icono de asesoramiento individualizado en Aston Herencia

ASSESSORAMENT INDIVIDUALITZAT

Oferim als nostres clients un assessorament individualitzat que garanteix que el curs escollit s'adapti a les necessitats i expectatives de cada participant.

Icono sobre la proximidad de Aston Herencia

PROXIMITAT

Posem a la teva disposició una sòlida estructura, amb oficines a Madrid, Barcelona, Bilbao, Màlaga, Lleó, València, Vigo, Vitòria i Saragossa; així com una extensa xarxa de delegacions per tot Espanya.